Як позбутися запаху у взутті

Як позбутися запаху у взутті

Неприємне амбре при знятті черевиків або модельних туфель – що може бути гіршим? Особливо коли вам належить похід у гості та об’єкт вашого зітхання готує полум’яну зустріч. Як позбутися запаху у взутті швидко та безболісно для здоров’я та гаманця? Викорінити жахливу проблему і ніколи більше не повертатися до неї? Відповідь проста і невигадлива – необхідно починати діяти! Для початку можна пошукати в інтернеті, наприклад, на цьому порталі cbo.

Звідки запашок?

Причини виникнення неприємних запахів у взутті можуть бути дуже різноманітними. Якщо ви впевнені напевно, що запах поту у взутті – не причина неякісних матеріалів, з яких вона пошита, а наслідок пітливості ніг у будь-яку погоду та за будь-яких умов, вам доведеться попрацювати. Адже урочистим викиданням пари на звалище не обійтись. Причиною неприємних запахів у цьому випадку стають бактерії та грибкові захворювання пальців ніг. І поки ви не відвідаєте спеціаліста дерматовенеролога, повноцінних успіхів у порятунку від неприємних запахів у взутті не досягти.

Як позбутися запаху у взутті

Ви, звичайно, зможете призупинити і уповільнити процес розвитку інфекції, використовуючи при цьому антисептичні розчини та препарати, але ось повного позбавлення від недуги при самостійному лікуванні не чекайте. Вся справа в тому, що грибкової та бактеріальної субстанції у «взуттєвому» середовищі живеться вільно і добре. Живлячись виділеннями потових залоз і розвиваючись у середовищі «нон-кисень», вони множаться і розмножуються, наче гриби в спекотний день після дощів.

Якщо ви стали жертвою тварини

Брати наші менші заслуговують не одного лайливого слова на свою адресу, якщо місцем їх захоплюючих походів у туалет стає зручно розташований в коридорі черевик (читай туфель, чобіт, сланець). Особливо складно позбутися запаху у взутті, якщо його придивився своїм місцем відходів кіт. Сморід супроводжуватиме вас довго і щасливо. Однак можна вжити низку заходів:

Купити в зоомагазині поглинач запахів, утворених внаслідок життєдіяльності тварин. Неважливо, хто покусився в цьому випадку на дороге вашому серцю задоволення – кролик, кіт, собака або тхір. Такий засіб працює безвідмовно у будь-якому варіанті. Головне – хороший бренд і гарантія якості у вигляді відгуків людей, що зіткнулися з подібною бідою. Їх цілком можна знайти на форумах у мережі.

Забрати запах здатна звичайна харчова сода. Засипте порошок у внутрішнє взуття та залиште до ранку. Далі просто видаліть соду за допомогою пилососу чи вологої серветки.

Швидко і без проблем позбутися запаху у взутті допоможуть розчин марганцівки та міцний зелений чай. Останній варіант, до речі, родом із Сінгапуру. Заливши на годину склад у взуття, ви обробляєте внутрішню структуру за допомогою найпотужнішого антисептика, що пояснює викорінення запахів різної етіології.

Як позбутися запаху у взутті

Усуваємо запах поту у взутті

Дотримуючись ряду простих правил, ви зможете домогтися приголомшливих ефектів усунення неприємних запахів, якими грішить ваше взуття.

Для цього:

  • після кожного використання провітрюйте взуття;
  • при необхідності мийте та обробляйте природними та хімічними антисептиками;
  • Використовуйте сушарку. Ідеальний варіант – сушарка з озонатором.
  • міняйте шкарпетки після кожної прогулянки або принаймні двічі на день;
  • купуйте взуття, виготовлене виключно з натуральних матеріалів;
  • користуйтесь взуттєвим дезодорантом.
  • Також зверніть увагу на тальк для ніг або спеціальний крем із його вмістом.
  • Добре зарекомендувала себе Теймурова паста.
  • Робіть ванни для ніг з нашатирним спиртом або соком лимона.
  • Не гидуйте контрастним душем – це однаково добре як для вен і шкіри, так і для роботи потових каналів.

Загалом, спробуйте все, що знадобиться, але відвідуванням фахівця навіть за позитивних результатів не жертвуйте. Інакше видима перемога над недугою може стати простим затишшям перед колосальною бурею.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *