Смс доброго ранку коханому своїми словами

Смс доброго ранку коханому своїми словами

Смс доброго ранку коханому своїми словами

Доброго ранку коханий. Мій солодкий, дорогий, єдиний, бажаю тобі чудового ранку, наповненого силами, енергією, оптимізмом та впевненістю. Нехай не треба буде нікуди поспішати, нехай із ранку до вечора з тобою буде успіх. Цілую ніжно і бажаю крутого дня.

Прикольні віршики з доброго ранку коханому чоловікові читайте за посиланням https://applemint.com.ua/sms-z-dobrogo-ranku-koxanomu-v-prozi/.

🥰🥰🥰

Доброго ранку, любий! Цього безхмарного ранку я хочу нагадати, що ти в мене — найкращий. У тебе обов’язково все вийде, я вірю у тебе. Сьогодні я бажаю тобі найкращого настрою на роботу, удачі та величезних досягнень. Нехай цей день стане для тебе відкриттям чогось нового та запам’ятається своїми чудовими успіхами. Не забувай усміхатися і сміятися і найголовніше — вір у себе, коханий. Добрий ранок!

🥰🥰🥰

Добрий ранок, мій хороший! Мій найрозумніший, найдобріший і найсильніший чоловік. Я бажаю тобі насиченого та плідного дня, наповненого світлом та справжнім чарівництвом. Нехай все пройде гладко та без неприємностей. Міцно цілую!

🥰🥰🥰

З доброго ранку, мій коханий. Я тебе люблю і обожнюю, я тобою дорожу і пишаюся! І нехай моє кохання подарує тобі ранкове натхнення. Нехай день розпочнеться весело, успішно, цікаво. Бажаю швидкого пробудження та невтомного прагнення до поставлених цілей. Цілую тебе і бажаю прекрасного ранку!

Смс доброго ранку коханому своїми словами

🥰🥰🥰

Мій улюблений, ніжний, милий, доброго ранку, сонце моє! Бажаю весь день бути чарівним та впевнено підкорювати цей світ, бажаю відмінного настрою та удачі, успішних справ та цікавих ідей, прекрасного самопочуття та яскравих вражень!

🥰🥰🥰

Коханий, нехай цей ранок подарує тобі гарний настрій, позитивні емоції та заряд енергії на весь день! Бажаю, щоб усі твої плани сьогодні здійснилися, адже я вірю в тебе і посилаю тобі промінчики добра, удачі, і звичайно, свого безмежного кохання! Ніжно цілую та обіймаю міцно-міцно!

🥰🥰🥰

Мій найніжніший, добросердий і лагідний, прокидайся. Доброго ранку, мій дорогоцінний і настільки бажаний чоловік. Я хочу, щоб цей день подарував тобі лише позитивні емоції, радість та щастя. Здійсни всі задумані плани. Не думай про те, що в тебе щось може не вийти, адже ти в мене найздібніший і найталановитіший. Вставай, зустрічай сонце та налаштовуйся на нові перемоги. У тебе все неодмінно вийде, бо моя віра з тобою.

🥰🥰🥰

Бажаю тобі, мій любий, прекрасного ранку і не менш прекрасного дня. Нехай воно буде сповнене дивовижних і проривних подій, а ти в них не розчаруєшся. Нехай весь день за твоєю спиною ходитиме успіх у обіймах з гарним настроєм.

🥰🥰🥰

Доброго ранку, коханий! Сподіваюся ти сьогодні виспався і підвівся з тієї ноги. Якщо все так, то день пройде чудово, справи виконаються вчасно. Бажаю гарного настрою. Цілу ніжно в щічку. Чмок!

🥰🥰🥰

Коханий, нехай цей ранок буде для тебе особливо прекрасним, зустрічай його з бадьорими силами та усмішкою на обличчі, нехай нотки позитиву тебе сьогодні не покидають і почувайся чудово попри все!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *