Знайомство чоловіків та жінок в інтернеті

Знайомство чоловіків та жінок в інтернеті

Знайомство чоловіків та жінок в інтернеті

Людина не може бути одна. Йому необхідне спілкування емоційне, інтелектуальне, фізіологічне. Причому часом буває не зрозуміло, який із видів спілкування важливіший. Напевно тому часом буває складно зустріти людину, яка б підходила нам у всіх відносинах.

З одним незрозуміло легко мовчати, коли зовсім не треба слів. З іншим, навпаки, слова ллються потоком, можна розмовляти годинами і не втомлюватися. Із третіми захоплює пристрасть, яку неможливо загасити. Ось людина і кидається, сумнівається, страждає.

Іноді рішення доводиться приймати не день чи два, але в роки чи все життя. В такому разі, може, й краще, коли немає вибору. У минулі часи батьки вирішували долю своїх дітей, обираючи їм наречених. Звичайно, зараз нам це видається неприйнятним.

Люди, перебуваючи в натовпі, як би залишаються самотніми, маючи нагоду познайомитися з ким би тобі хотілося, залишаються неодруженими. Жінки виборюють свої права, чоловіки намагаються відстояти свої. Хто від цього у виграші? Не зрозуміло, чи взагалі є переможець.

У США нещодавно ухвалили абсурдний закон, який забороняє службові романи, аж до звільнення. Познайомитися на вулиці стає також практично неможливо. Адже зробивши необережний комплімент дівчині чи галантний жест із бажанням доглядати за дамою, можна нарватися на нерозуміння, а то зовсім на звинувачення у домаганнях.

От і бредуть люди в натовпі, похнюпивши голову і бояться подивитися на всі боки. Залишаються самотніми, не наважуючись підняти голови, не наважуючись закохатися з першого погляду. Та й погляд не спіймаєш. Що ж робити?

САЙТИ ЗНАЙОМСТВ

Більшість людей хоч раз спробували щастя на сайтах знайомств. Покрокову реєстрацію на сайті знайомств дивіться за посиланням https://dolce-cafe.com.ua/?p=913. Хтось із меншим успіхом, хтось, можливо, з більшим. Сайти знайомств теж зустрічаються різні: класичні, православні, національні, для багатих, для утриманок, все виходить однаково. Спочатку багато надій, потім розчарування та обіцянка собі, більше сюди ні ногою. Але між цими крайніми точками часто буває досить багато спілкування з такими різними людьми, що дивуєшся, що це ти сам із ними розмовляєш. Нічні посиденьки в Мережі, флірт, гра в кішки-мишки, все це вносить різноманітність та колорит у повсякденні будні.

Але треба бути не чеку. Такі сайти є класичним місцем для обману та розсадником аферистів. І ми не беремо до уваги всіляких представників платних шлюбних агентств, які заманюють клієнтів. Вони хоч і не надто корисні, але зазвичай нешкідливі. Ми говоримо про здирників та аферистів, які під виглядом звичайних завойовників і чарівниць втираються в довіру і потім намагаються обдурити. І способів обману багато. Є ті, які просто збирають фото чи люблять лише віртуальне спілкування. Вони не небезпечні, просто марні і забирають час.

Є ті, що збирають номери телефонів. Вони ніколи не дзвонять відразу. А через якийсь досить тривалий час на Ваш телефон приходять дивні дзвінки, до Вас звертаються на ім’я, видаються знайомими, залежно від того, як багато вони від Вас дізналися на сайті, можуть вигадувати різні небилиці, пов’язані з Вашими родичами та усілякими способами намагаються виманити гроші.

Є такі, що збирають адреси електронної пошти. Ці починають писати одразу. Вигадують довгу історію про те, як у дитинстві поїхали за кордон і, живучи в якійсь Франції чи Швеції, сколотивши чималий стан, нудьгують за Батьківщиною та прекрасними російськими жінками. Як вони мріють про дружну родину і трьох дітлахів. Потім посилено розповідають про себе та запитують різних порад. Хоча насправді ніколи не реагують на Ваші запитання та відповіді. У результаті все закінчується тим, що вони під різними приводами намагаються розвести вас на гроші.

Але буває і таке, що Ви спілкуєтеся з людиною і вона цілком адекватна. Потім розумієте, що Вам з ним цікаво та весело, не можете дочекатися наступного листа та з нетерпінням чекаєте на Вашу першу зустріч.

Знайомство чоловіків та жінок в інтернеті

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

Соціальних мереж багато, всі з ними знайомі. Facebook, Twitter, Instagram, Однокласники, Вконтакте та інші. Кого тут тільки не зустрінеш. Можна навіть знайти своє перше кохання з дитячого садка і можна здивуватися, що в нього вже лисина, а в неї вже двоє онуків.

Де ще зустрітися однокласникам та однокурсникам, які не бачилися тисячу років. Тут може бути багато сюрпризів, так і багато розчарувань. Найчастіше розумієш, що краще не ворушити минуле, люди з якими Ви колись дружили та були близькі, вже не ті. Вони подорослішали, якщо не постаріли, у них змінився характер, якщо не остаточно зіпсувався, вони стали іншими і якщо не ворожими, то й не привітними, хіба що з ввічливості.

Краще залишити в минулому старі знайомства, з якими втрачено зв’язок, а звернутися до нових. Тут можна зустріти і своїх нинішніх товаришів по службі, і сусідів, і випадкових знайомих. І якщо у реальному житті Вам не вдавалося завести з ними дружбу, а може й поговорити, то все можливо.

Можна вступати до спільноти та розширювати коло знайомих або завести власну сторінку і, просуваючи свій бізнес, познайомитися ще з великою кількістю людей. Соціальні мережі багато в чому двигун, це основне місце спілкування.

ФОРУМИ, ЧАТИ, КЛУБИ ЗА ІНТЕРЕСАМ

Різні форуми, чати, клуби за інтересами також охоплюють величезну аудиторію. Чати для молодих і кому за сорок, для тих, хто соромиться знайомитися в реалі і для тих, хто любить гаряче.

Форуми для фахівців у певних областях та для тих, хто хоче щось продати чи купати. Клуби для гри в шахи та для любителів пробіжок на природі. Вибір величезний, завжди можна знайти щось до душі. Є чудова можливість познайомитися з людьми, які розділяють твої інтереси і потім перенести спілкування у реальне життя. Тут і справді дуже добре знайомитися, бо мати спільний інтерес це вже величезний крок до зближення.

БЛОГИ І КОМЕНТАРІ ДО НИМ

Спілкуватися в Інтернеті можна з користю. Можна завести блог на тему, що Вас цікавить, або просувати бізнес, який буде залучати людей зі схожими інтересами. Тоді вийде, як і у випадку із клубами за інтересами. Рано чи пізно Ви зможете налагодити контакти з цими людьми та отримаєте вигоду. Подвійний результат. А можна підійти з іншого боку — самому знайти цікавий блог Вам, залишати коментарі та спілкуватися з автором. Вийде те саме. У будь-якому випадку це цікаво, вигідно та модно.

ВИПАДКОВИЙ СПІВЧИК

Це несподіване і від цього найцікавіше спілкування. Є старий радянський фільм, де герой Євгена Євстигнєєва грає в ресторані на саксофоні, а вночі після роботи розважається тим, що дзвонить на випадкові телефонні номери, використовуючи банківські номери, написані на рублях, отриманих як чайові. У цьому закручується весь сюжет. І хоча це і кіно, але хіба в житті немає нагоди?

І це вже навіть не просто випадок, а скоріше Доля. Тут, розглядаючи можливості знайомств в Інтернеті, як не згадати про способи спілкування такого типу як Viber та WhatsApp. Це і телефон, і Інтернет та соціальна мережа. І саме тут можливі випадкові помилки при наборі номера. Звичайно, якщо не говорити про зловмисні дзвінки, може вийти досить кумедно, а то й інтригуюче. Можна завести безневинний флірт, бо не знаєш і не бачиш співрозмовника, то вийде навіть цікавіше.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *